کلیدواژه‌ها = ارزش غذایی
تعیین ارزش غذایی سه رقم کینوا (گیزا یک، روزادا و کیو 102) در سه مرحله برداشت

دوره 9، شماره 36، آذر 1399، صفحه 3-12

عزیز کردونی؛ مهرزاد طاوسی؛ جواد مهدوی مجد؛ بهاره طاهری دزفولی؛ زینب عنافجه


ترکیبات شیمیایی، تولیدگاز و قابلیت هضم بخش‌های مختلف گیاه خربزه (L. Cucumis melo)

دوره 7، شماره 28، آذر 1397، صفحه 3-12

محسن کاظمی؛ الیاس ابراهیمی خرم آبادی؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی