قارچ دکمه ای در بستری بنام کمپوست کشت می شود که قسمت عمده آن از مواد لیگنوسلولزی تشکیل شده است. دفع کمپوست مصرف شده در پایان کشت قارچ برای واحدهای تولیدی هزینه داشته و باعث بروز مشکلات زیست محیطی است. بخشی از این کمپوست که پس از جدا سازی خاک پوششی از آن بر جای می ماند حاوی مواد مغذی قابل استفاده برای دام می باشد و با رعایت ملاحظاتی، امکان استفاده در جیره دام را دارد. افزایش مقدار پروتئین خام، خاکستر و لیگنین تغییرات عمده ایجاد شده در کاه کمپوست در پایان تولید قارچ است. افزایش نسبی مقدار خاکستر خام و لیگنین می تواند بر مصرف خوراک و قابلیت هضم آن تاثیر منفی بگذارد از اینرو انتخاب سطح مصرف مناسب کاه کمپوست با توجه به مقدار خاکستر خام آن در جیره ضروری است. سطح 10 درصد کاه کمپوست، بدون تاثیر بر مصرف اختیاری و قابلیت هضم خوراک در جیره دام مورد استفاده قرار گرفته است. این مقاله مرور پژوهش های انجام شده درخصوص استفاده از کاه کمپوست برجای مانده از پرورش قارچ آگاریکوس بیسپوروس در تغذیه دام است.
طالبیان مسعودی, علیرضا. (1398). مروری بر نتایج تحقیقات استفاده از کاه کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای در تغذیه دام. علوم و فنون دامپروری, 8(31), 11-20. doi: 10.22092/aasrj.2019.123383.1163
MLA
علیرضا طالبیان مسعودی. "مروری بر نتایج تحقیقات استفاده از کاه کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای در تغذیه دام". علوم و فنون دامپروری, 8, 31, 1398, 11-20. doi: 10.22092/aasrj.2019.123383.1163
HARVARD
طالبیان مسعودی, علیرضا. (1398). 'مروری بر نتایج تحقیقات استفاده از کاه کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای در تغذیه دام', علوم و فنون دامپروری, 8(31), pp. 11-20. doi: 10.22092/aasrj.2019.123383.1163
VANCOUVER
طالبیان مسعودی, علیرضا. مروری بر نتایج تحقیقات استفاده از کاه کمپوست قارچ خوراکی دکمه ای در تغذیه دام. علوم و فنون دامپروری, 1398; 8(31): 11-20. doi: 10.22092/aasrj.2019.123383.1163