در این تحقیق ترکیب اسیدهای چرب گوشت شترهای تککوهانه طی دو دوره پروار تعیین شدند. برای این منظور، تعداد 12 نفر شتر یکساله با جیره مشخص، طی دورههای شش و نه ماه پروار در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار (دام) مورد آزمایش قرار گرفتند. لاشه دامها پس از کشتار، به سردخانه 5 درجه سلسیوس انتقال داده شد. پس از طی مرحله جمود نعشی، پروفیل اسیدچرب ناحیه راسته تعیین شد. بررسی پروفیل اسیدهای چرب گوشت شتر نشان داد، دورههای مختلف پروار بر ترکیب اسید چرب کاپریلیک (C8 گوشت شتر مؤثر بوده است (05/0P<). در مجموع با افزایش مدت زمان پروار از 6 به 9 ماه، میزان اسیدهای چرب مفید گوشت شترشامل اسیدهای چرب اولئیک (w9) و لینولئیک (w6) بدون اختلاف معنیدار افزایش داشت.
عبادی, زهرا, انصاریرنانی, حمیدرضا, & صالحی, مهناز. (1396). ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تککوهانه طی دوره های مختلف پروار. علوم و فنون دامپروری, 6(22), 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774
MLA
زهرا عبادی; حمیدرضا انصاریرنانی; مهناز صالحی. "ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تککوهانه طی دوره های مختلف پروار". علوم و فنون دامپروری, 6, 22, 1396, 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774
HARVARD
عبادی, زهرا, انصاریرنانی, حمیدرضا, صالحی, مهناز. (1396). 'ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تککوهانه طی دوره های مختلف پروار', علوم و فنون دامپروری, 6(22), pp. 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774
VANCOUVER
عبادی, زهرا, انصاریرنانی, حمیدرضا, صالحی, مهناز. ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب گوشت شتر تککوهانه طی دوره های مختلف پروار. علوم و فنون دامپروری, 1396; 6(22): 53-58. doi: 10.22092/aasrj.2017.115774