دوره و شماره: دوره 5، شماره 20، آذر 1395، صفحه 1-88 
مقایسه ویژگیهای کیفی مو در دم و یال اسب های ترکمن، عرب و اسبچه خزر

صفحه 55-62

سیما ساورسفلی؛ سعید پرناک؛ مهناز صالحی؛ رضا سید شریفی


تعیین ارزش غذایی کاه کنجد در استان بوشهر به‏ منظور استفاده در تغذیه بز

صفحه 63-70

امیر ارسلان کمالی؛ محمود دشتی زاده؛ عبدالمهدی کبیری فرد


بررسی چند شکلی ژن IGF-I و ارتباط آن با صفات تولیدی در مرغ بومی آذربایجان غربی

صفحه 71-76

حمیدرضا سیدآبادی؛ مهدی سید بابایی؛ ابوالفضل قربانی؛ نصرت الله ضرغامی