این تحقیق به منظور تعیین اثرات استفاده از سطوح مختلف ضایعات سیب (زیردرختی) بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و فراسنجههای بیوشیمیایی و سطح سلولهای ایمنی خون جوجههای گوشتی انجام گرفت. این آزمایش با تعداد 192 قطعه جوجهی گوشتی سویهی راس- 308 از سن 11 تا 42 روزگی در دو دوره رشد (11 تا 24 روزگی) و پایانی (25 تا 42 روزگی) در قالب طرح کاملا تصادفی با 4 تیمار و 4 تکرار (هر تکرار دارای 12 قطعه جوجه) اجرا گردید. جیرههای آزمایشی شامل: 1) تیمار شاهد بدون استفاده از ضایعات سیب، 2) جیرهی حاوی 5/2 درصد ضایعات سیب، 3) جیرهی حاوی 5 درصد ضایعات سیب و 4) جیرهی حاوی 5/7 درصد ضایعات سیب بودند. نتایج بهدست آمده از این آزمایش نشان دادند که استفاده از سیب زیردرختی تا سطح 5/7 درصد جیره اثرات معنیداری بر عملکرد، هزینه خوراک، صفات لاشه، صفات روده و فراسنجههای بیوشیمیایی و ایمنی خون جوجهها ندارد. بنابراین، استفاده از ضایعات سیب تا سطح 5/7 درصد جیره جوجههای گوشتی بدون اینکه اثرات سویی بر عملکرد، صفات لاشه، فراسنجههای بیوشیمیایی و سطح سلولهای ایمنی داشته باشد، امکانپذیر است
نوبخت, علی, & قنبری, سیامک. (1394). اثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی. علوم و فنون دامپروری, 4(16), 19-28. doi: 10.22092/aasrj.2015.106547
MLA
علی نوبخت; سیامک قنبری. "اثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی". علوم و فنون دامپروری, 4, 16, 1394, 19-28. doi: 10.22092/aasrj.2015.106547
HARVARD
نوبخت, علی, قنبری, سیامک. (1394). 'اثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی', علوم و فنون دامپروری, 4(16), pp. 19-28. doi: 10.22092/aasrj.2015.106547
VANCOUVER
نوبخت, علی, قنبری, سیامک. اثرات استفاده از سطوح مختلف سیب زیردرختی بر عملکرد، صفات لاشه، صفات روده و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی. علوم و فنون دامپروری, 1394; 4(16): 19-28. doi: 10.22092/aasrj.2015.106547